Αρχική Downloads Επικοινωνία

ΑρχικήCUSTOMER CARE Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Μέσω αντικαταβολής

Τα προϊόντα παραδίδονται μέσω των οδηγών μας ή εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο με μετρητά την στιγμή της παραλαβής. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για προϊόντα που παραδίδονται μέσω των οδηγών της Copysystem A.E. ή μέσω εταιρίας courier και το δέμα σας είναι έως 7kg. Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ παραλαβής και εξόφλησης της παραγγελίας σας στο κατάστημα ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Παραλαβή και εξόφληση της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Υποβάλετε την παραγγελία σας στο copysystem.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη εργάσιμη ημέρα από το κατάστημα. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

3. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε, αφού πρώτα επιβεβαιώσετε μαζί μας το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πρέπει να μας στείλετε με FAX την Τραπεζική απόδειξη στο 210 6454127 ή μέσω email στο info@copysystem.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε εάν λάβαμε το FAX ή το email σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 6454927.

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%
Οι φωτογραφίες των μηχανημάτων είναι ενδεικτικές. Ο εξοπλισμός του κάθε μηχανήματος προκύπτει κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.