Αρχική Downloads Επικοινωνία

ΑρχικήBanners ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ | MPS

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ | MPS

Η Copysystem A.E. με την υπηρεσία MPS (Managed Print Services) προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ολοκληρωμένης εκτυπωτικής διαχείρισης. 

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να γνωρίζουν κάθε στιγμή το κόστος των εκτυπωτικών τους αναγκών, να περιορίσουν τις άσκοπες εκτυπώσεις, να διασφαλίσουν όπου χρειαστεί το απόρρητο των εκτυπώσεων και να μειώσουν το κόστος των συνολικών τους δαπανών έως και 50%.

Αποκτήστε στρατηγικό πλεονέκτημα καταργώντας τους διάσπαρτους εκτυπωτές που πολλές φορές εκτοξέυουν τα έξοδα και σχεδιάστε μαζί μας τις μελλοντικές σας ανάγκες, ενοποιώντας εκτυπωτικά συστήματα, τμήματα της εταιρείας σας, τοποθετώντας ομογενοποιημένα σύγχρονα πολυχρηστικά συστήματα του ομίλου RICOH με πολλαπλές λειτουργίες αντιγραφής, εκτύπωσης, σάρωσης, αποστολής και λήψης fax/email κλπ.

Οι Σύμβουλοι Διαχείρισης Εκτυπώσεων της εταιρείας μας, αξιοποιώντας την εμπειρία 30 ετών αλλά και το ισχυρό χαρτοφυλάκιο προτάσεων και λύσεων, θα έρθουν κοντά σας ώστε μαζί σας να οριοθετήσουν τις εκτυπωτικές ανάγκες για τα επόμενα 5 χρόνια.

 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%
Οι φωτογραφίες των μηχανημάτων είναι ενδεικτικές. Ο εξοπλισμός του κάθε μηχανήματος προκύπτει κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.