Αρχική Downloads Επικοινωνία

ΑρχικήBanners ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΘΩΣΗ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟΥ;

Ένας έξυπνος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών εκτυπωτικό σύστημα, χωρίς να εκταμιεύσετε κεφάλαιο της επιχείρησής σας!

Εκατοντάδες εταιρείες, ιδιωτικές επιχειρήσεις, οργανισμοί, ελεύθεροι επαγγελματίες απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της μίσθωσης εκτυπωτικού συστήματος από την Copysystem. Εσείς;

 

- Μίσθωση απευθείας με την Copysystem A.E. χωρίς να μεσολαβούν τρίτοι παράγοντες όπως τράπεζες κλπ.

- Διατήρηση του κεφαλαίου σας και χρήση σε άλλους τομείς. Δεν απαιτείται εκταμίευση μεγάλου ποσού,   μειώνεται κάθε ρίσκο ενώ παράλληλα έχετε την δυνατότητα αξιοποίησης του κεφαλαίου της επιχείρησής σας σε άλλους τομείς ανάπτυξης.  

- Φορολογικές ελαφρύνσεις αφού η μίσθωση εκτυπωτικού συστήματος θεωρείται λειτουργική δαπάνη και εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα της επιχείρησής σας.

- Σταθερή χρέωση η οποία περιλαμβάνει όλα τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα υλικά, τους γραφίτες-toners, την τεχνική εξυπηρέτηση, εκτός του χαρτιού φωτοαντιγραφής. Έχετε πλήρη εικόνα του κόστους ανά πάσα στιγμή και για όλη την διάρκεια της μίσθωσης, χωρίς εκπλήξεις ή απρόοπτα.

- Ανανέωση εξοπλισμού καθώς έχετε την δυνατότητα να αντικαταστήσετε το εκτυπωτικό σας σύστημα κατά την διάρκεια της μίσθωσης.

- Αμεση τεχνική εξυπηρέτηση καθώς αποκτάτε το πλεονέκτημα αποκατάστασης βλάβης εντός 24 ωρών.

- Αμεση αντικατάσταση του εκτυπωτικού σας συστήματος σε περιπτώσεις που δεν επισκευάζεται, με ένα εκτυπωτικό σύστημα αντίστοιχων δυνατοτήτων. 

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%
Οι φωτογραφίες των μηχανημάτων είναι ενδεικτικές. Ο εξοπλισμός του κάθε μηχανήματος προκύπτει κατόπιν συμφωνίας με την εταιρεία.